Hlavní navigace

Názor k aktualitě Mastercard a Visa kvůli závadnému obsahu přehodnocují spolupráci s Pornhubem od Jarda_B - @Tomáš K: Určitě to nemá jendoduché řešení to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2020 11:01

    Jarda_B

    @Tomáš K: Určitě to nemá jendoduché řešení to je jasné. Co se třeba týče nahlášených videí, (což je jenom část z toho co jim je vytýkáno) tak před 10 lety by to byl neřešitelný problém. Dneska když nahrajete na YouTube video s hudbou tak to autmaticky dohledá co to je a autorská práva k tomu. Pak tu je třeba: https://clearview.ai podle fotky tváře najdou toho člověka po celém webu... i fotky staré třeba 5-10 let. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby už někdo pracoval na tom, aby se na nahraných videích automaticky porovnala tvář s databází pohřešovaných a zároveň s databáze lidí, kteří zažádali o stáhnout videa o nich z internetu. Mohla by to být i samostatná služba, kterou by mohl implementovat každý server. PornHub s 3 500 000 000 návštěvami měsíčně není žádný garážový webík.

    Problém s věkem je podstatně komplikovanější a asi nemá dobré řešení. Stejně tak jestli mučení a znasilnění je hrané nebo nikoliv.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).