Hlavní navigace

Názor k aktualitě Němci chtějí přistát na měsíci. A dostat tam signál LTE od Trident - Chtěl jsem panu ekonomovi blíže vysvětlit to co...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2017 21:31

    Trident (neregistrovaný)

    Chtěl jsem panu ekonomovi blíže vysvětlit to co jsi vysvětlil. Že vtip není v tom že bychom nezvládli za pár susnu udělat perfektní stroj s geniálním řešením. Je to právě o organizaci větších projektu. A tomu spolehnutí se.
    Ono jde ale I o špatně vedení zaměstnanců od začátku v cechach. Rozbil se šroubovák - kdo srouboval? Franta? Nechat nahradit nebo vyhodit. Takhle uvažuje typicky cech. Pro Němce je drahý pracovník a pokud neudělá velký průšvih tak na pětku se nekouká. Čech se nespoleha na šéfy. Je vychovavan v ukrajinskem duchu: šéfové ti to akorát dají sezrat- takze zapirat a pokusit se spravit to sám. A takhle bychom mohli pokracovat. Chybí ti šroubovák a používáš ten co sis přinesl z domova? Šéf ti nechtěl koupit multimetr a tak používáš svůj? Další s typických cechismu.
    Volá šéf mimo pracovní dobu zaměstnanci aniž by tento měl smluvně standby/ oncally? A hnup český zaměstnanec to vezme... To je něco co by si Němec v životě nedovolil.
    A mohl bych dále pokracovat...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).