Hlavní navigace

Názor k aktualitě Netflix zdraží ve Spojených státech předplatné svých služeb téměř o pětinu od franta - Jestli si postavíte svoji internetovou síť, ta asi...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2019 20:57

    franta

    Jestli si postavíte svoji internetovou síť, ta asi víte jaké jsou zákony a do čeho tedy jdete. A jak už jsem tady psal, samotní provideři nabízejí své služby klientům "bez omezení". a mají tedy dobře spočítané, že na tom neprodělají, i když v jejich síti poběží tv a že neomezí rychlost ani těm, kteří jen "surfují". Jestli se ovšem domluví s nějakým provozovatelem tv na nějakých poplatcích, je to jejich věc. ... To, že soused např. kvůli tv čerpá více dat než vy, vaši rychlost vůbec neomezuje a i kdyby čerpal naopak minimum dat, internet to nikomu nezlevní. Uvědomte si, že internetový provider je tady proto, aby poskytoval internet a mělo by mu být jedno, kolik v síti běží dat, když inzeruje "bez omezení dat".

    Jinak, zrušení síťové neutrality by zdražilo internet všem. Teoreticky by se mohlo stát, že budeme platit za každý web, na který by nás napadlo se podívat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).