Hlavní navigace

Názor k aktualitě Nova přeruší 10. června vysílání úspěšné středeční show MasterChef od Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje - Podobne hodnoceni na CSFD je nutnost. Z principu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2020 14:52

    Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje

    Podobne hodnoceni na CSFD je nutnost. Z principu toho kd otam hodnoti podobne porady nemuzou mit dobre hodnoceni. Co na tom, ze na to kouka miliony lidi, par "intelektualu" kteri se tvari ze jejich nazor je ten spravny tomu da nizke hodnoceni.
    To mas jako Babovresky. V kine na tom miliony lidi a hodnoceni bidne. Znamena to, ze je to bidne? Ne, jen proste par "intosu" to musi z principu zhejtovat, protoze to je malo umelecke a to, ze je to oddech bez nutnosti premyslet jaksi neberou.

    Takze stejne jako ten, co tvori michelinske hodnoceni nikdy neoceni nic dobreho v mistni vyvarovne z principu, tak hodnotitele na csfd nemuzou tad vysoke hodnoceni necemu podobnemu.

    Na druhou stranu je to hodnoceni irelevantni, protoze jediny kdo tomu dava vysvedceni je divak. A pokud to dlouhodobe drzi sledovanost, tak je to dobry porad, prootze ocividne ma divaky.

    A opravdu to neni o tom, ze jen gurman umi ocenit malby DaVinciho a buran ne...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).