Hlavní navigace

Názor k aktualitě Odvysílání "debila" Babiše neporušilo kodex ČT, rozhodl Etický panel od XYZ - Co je mimo záběr má tam i zůstat....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2020 9:59

    XYZ

    Co je mimo záběr má tam i zůstat. Já to v té TV viděl, to nebyla odpověď, ale osobní povzdechnutí.

    Jako je to ve finále úplně jedno. Inteligent to pochopí. S Babišem to stejně ani nehne, proč by mělo. Tady to byl jasný úmysl ze strany redakce to zveřejnit, účel je zcela zřejmý. O situaci to nevypovídá vůbec nic, byl to jen osobní názor Maláčové mimo záběr, nic proti němu.

    Nebudu diskutovat o tom, že naše vláda může i za stejné situace jaké se teď dějí už i v Německu, Rakousku, Itálii, Francii.. u nás to bylo jen dřív. Nejsem voličem ANO, ale snažím se uvažovat racionálně. Nemyslím si, že by jakákoliv opatření tomu pomohla, pokud existují konspirátoři a národ křičí proti uzavírání čehokoliv. Když jsem slyšel ODS v létě, nemyslím si, že by tomu bylo jinak. Špatně se dělají opatření měsíce dopředu, když neznáte svého nepřítele a ani nevíte co bude dělat nadále. Ale to už jsem hodně odbočil. Ta otázka je špatná. Nikdo nic neví co má dělat do budoucna. Co se ale ví naprosto přesně je jen to, co se dělat mělo, ale to už je tak nějak k ničemu. Cokoliv a hlavně kdokoliv v této době bude dělat za opatření, budou vždycky špatně. A je jedno kdo by zrovna vládl, bylo by to ve finále stejné.

    Pokud se vrátím k tématu Maláčové a ČT - je za tím jen politika a charakter a za tím stojím. To byla interní odpověď naštvané Maláčové mimo záznam. Příště si dá pozor. Každý v amoku nadává na svého vedoucího, to je normální. Normální není to vynášet ven.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).