Hlavní navigace

Názor k aktualitě Odvysílání "debila" Babiše neporušilo kodex ČT, rozhodl Etický panel od Rdm - Definujte "úplně objektivní", tak buď objektivní je nebo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2020 11:13

    Rdm

    Definujte "úplně objektivní", tak buď objektivní je nebo není, nic mezi tím neexistuje. Jsou reportáže a reportáže, některé jsou na hraně, ale rozumný člověk snad pochopí a dokáže si zformulovat názor, protože bohužel ne každý novinář dokáže být ve všech situacích objektivní, s tím se musíme smířit bez ohledu na to, jestli je to ČT, Nova, Prima nebo kdokoliv jiný.

    To přirovnání k Miliónu chvilek je hezké, asi jsem ale neslyšel dost vyjádření, protože si nevybavuji, že by někoho špinili nebo někomu nadávali a to platí i pro ty záběry "mimo záznam" ze 168 hodin. Víc mne zajímá co vám vlastně vadí, že Maláčová řekla, že za to může Babiš, že je deb*il nebo, že to prostě řekla o Babišovi? Já se pořád nemohu popasovat s tím, že ten pořád to dělá roky a nikdy s tím nikdo neměl problém, takže kdyby vystřihli toho deb*la, tak by jste s tím problém neměl?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).