Hlavní navigace

Názor k aktualitě Pájet, kódovat, milovat. VUT chce přilákat holky na techniku novou kampaní od Ivan Nový - Vy nevíte co je indoktrinace? To si děláte...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2017 16:03

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Vy nevíte co je indoktrinace? To si děláte srandu, že. Opravdu už tak dnešní vzdělání upadlo? Hrůza.

    Popsal jsem vám zcela přesně fungování modelu, který levota realizuje díky současnému vzdělávacímu systému. Opravdu to nejste schopen pochopit? Popíráte snad i, že by podobným způsobem indoktrinovali komunisti?

    Je to zvláštní, za komunismu se vyvinulo ptydepe, kde každý věděl, jak je třeba mluvit na veřejnosti, obsahu mluveného ale nevěřil. Probíhala proto více méně formální indoktrinace, protože tehdy jen největší blázni věřili, že jim ty nesmysly lidé uvěří. Proto byla nutná i násilná složka, propracovaný systém cukru a biče, který držel lidi v mezích, které určil režim.

    Dnes se levota snaží tlačit ptydepe do veřejného prostoru a pomocí něj pak eliminovat své protivníky. Zvláštní je, že sami těm nesmyslům věří, oni nejen, že ptydepe mluví, oni jim i myslí. Je tu však jeden problém, podstatou samotné konstrukce ptydepe a jeho vlastního účelu je, že v něm myslet nejde.

    Nebylo to na vás moc složité? Polopatičtěji to vysvětlit už neumím, to je třeba prostě prožít. Zdá se, že dnešní mladá genereace je generace, kterou její vnuci proklejí, jsou ve stejném stavu mysli, v jakém byli mladí na počátku nacismu, či komunismu, kdy byli zcela oddaní těm zločinným ideologiím.

    Odpovězte prosím na otázku, kdo upletl za pár dní těch 500 000 kuňat (odvozeno od piňata, používaných médii v podobném kontextu), které měly na hlavách ty demonstrující co po celém světě "spontánně" demonstrovaly, řečeno pomocí ptydepe, za práva žen rozhodovat o svém těle, tedy česky o potratech.
    Jak mohl vědět o tom, že budou potřeba, když protest byl spontánní. Snad nevěříte tomu, že plést umí ty účastnice a že si je upletly samy :-)))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).