Hlavní navigace

Názor k aktualitě Počet mladých diváků TV klesá, vede střední a starší generace od wm6x - Můžete být více konkrétní? Kterou část příspěvku považujete...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 4. 2021 17:20

    wm6x

    Můžete být více konkrétní? Kterou část příspěvku považujete za nesmysl?
    Pokud myslíte tu první část o zahraniční TV, tak ta je stále lineární TV kanál, i když vysílá v jiném jazyce. Vy ovšem považujete za TV pouze pozemní vysílání, pokud ovšem nejste v blízkosti hranic s danou zemí, tak pro zahraniční TV potřebujete satelitní nebo internetovou TV. Ještě bych doplnil že nemám v TV žádné doplnkové funkce, takže jako HbbTV a archiv, EPG je někdy pouze na dva pořady dopředu.

    Co se týká převzatého vysílání, tak tady se omlouvám za chybu, protože některé soutěžní formáty, kdysi přebírané českými TV se již v zahraničí nevysílají, takže dnes již není co přebírat. Nahradily je ovšem nové jako Boyard Land, District-Z nebo Ninja Warrior, které ovšem není nikdo schopný předabovat a třeba taková Fort Boyard se stále natáčí a vysílá, ovšem ne v ČR. Pak to taky tak vypadá že naši nemají co vysílat. Zřejmě se tu vysílatelé pokouší podpořit výuku cizích jazyků tím že zahraniční tvorbu nepřeloží do CZ/SK jazyka a v následujících letech to bude spíše horší než lepší. Co ale vubec nechapu že z českých TV zmizely estrády.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).