Hlavní navigace

Názor k aktualitě Pořad České televize o střelných zbraních nebyl objektivní, rozhodla vysílací rada od JaaaJ - Napadlo vás, že stačí pár pitomců z těch...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 6. 2020 11:08

    JaaaJ

    Napadlo vás, že stačí pár pitomců z těch 300 tisíc legálních držitelů, aby ta "lživá agitace" dávala spoustě lidí smysl? Mám ve svém okolí kolem dvaceti držitelů ZP a když vám tři z nich v mírné podnapilosti na rovinou řeknou, že když je budete s**t, tak vám jednoduše ustřelí palici, tak se na to budete taky dívat jinak. To si podle vás celé jejich okolí má taky pořídit zbraň a být stále v pohotovosti, kdyby těmhle *** hráblo?

    Stejně jako se pořád omílá, že "kdo chce zbraň nelegálně, tak si ji opatří" (ne každý pomatenec to ale zvládne - o čemž se už ale nemluví), tak držení ZP ještě neznamená, že se dotyčný bude chovat zodpovědně.

    Co kdyby třeba jedna z těch mnoha organizací uspořádala nějakou osvětu? Místo neustálého vyřvávání o svých právech (které v tomhle kontextu vyznívají, jako zvedání si ega a "právo na odstřel kohokoliv, koho si zamanu lol") by nebylo od věci vnést do věci trochu objektivity, která se dostane k i "nezbraňové" veřejnosti.

    Nemyslím si, že by ČT měla problém takový program odvysílat - a mohli bychom mít ve společnosti o třecí plochu méně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).