Hlavní navigace

Názor k aktualitě Poslanci změny nepřipustili. EET bude od března platit i pro e-shopy od Linus - Nikoliv, pouze stále žijeme v demokratické zemi, kde...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2017 11:09

    Linus (neregistrovaný)

    Nikoliv, pouze stále žijeme v demokratické zemi, kde mohu mít jiný názor. Jenže v bohužel v dnešní době, kdo má jiný názor, než je ten "vnucený", viz americké volby, kdy příznivci Trumpa byli napadání a podobně, tak to má dneska těžké. Ostatně sám jste toho důkazem. Vyjádřil jsem názor, se kterým očividně nesouhlasíte a hned jste vysypal řadu urážek. Kde jsem použil nějakou urážku já? Nikde. Jenom jsem prostě vyjádřil názor, že EET pro eshopy je super věc a pokud při tom zaniknou některé menší eshopy tak pro mě jedině dobře, protože pak nebudu muset procházet tunou plevelu. K čemu mi je tisíc eshopů pochybné kvality? Mne jako zákazníka to akorát zdržuje.

    Můj názor se Vám líbit nemusí, nemusíte s ním souhlasit, ale tím, že mi za něj nadáváte ukazujete akorát vaši vlastní inteligenci. A vlastně tím i nepřímo nahráváte lidem s podobným názorem jako mám já, takže vlastně Vám musím poděkovat, protože bez lidí jako jste vy, by pravděpodobně Babiš nikdy nevyhrál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).