Hlavní navigace

Názor k aktualitě Poslanci změny nepřipustili. EET bude od března platit i pro e-shopy od Honza - A je to podle vás v pořádku, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2017 13:47

    Honza (neregistrovaný)

    A je to podle vás v pořádku, že supermarkety vytlačily a zlikvidovaly malé obchody? Podle mne je pro stát i ekonomiky výhodnější pokud je více malých podnikatelů, kteří se dokážou postarat sami o sebe, než aby celá ekonomika stála na mamutích koncernech. Je to samozřejmě věc názoru.

    Ještě bych chtěl požádat ostatní diskutující aby se zdrželi zbytečných urážek. Jak jste již i vy psal, lidé mají různé názory a mohou je svobodně vyjadřovat (naštěstí). A není důvod používat vulgarity pokud někdo s někým nesouhlasí. Je lépe napadnout "soka" přesvědčivými argumenty.

    Pokud mohu k EET poznámku. Samozřejmě, že zdravě fungující eshopy nepošle ke dnu. Eshopy do EET spadnou i bez online plateb (pokud přijímají hotovost na pobočce-což je asi u každého eshopu). Spíše jsem toho názoru, že platby online do EET vůbec nepatří. Pro fungování eshopu pro který pracuji se v podstatě nic zásadního nezmění (mimo zvýšených nákladů), dodavatel eshopu již pracuje na technickém řešení. Vadí mě na tom byrokratičnost celého systému. V poslední době je to jako hon na čarodějnice, malý podnikatel = podvodník a zloděj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).