Hlavní navigace

Názor k aktualitě Právníci: náš stát nemá nástroj jak zabránit Googlu převést digitální daň na zákazníky od anonym - po stránce idealistických představ nelze vašemu zhodnocení co...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2020 1:17

    bez přezdívky

    po stránce idealistických představ nelze vašemu zhodnocení co vytknout - ale podívejte se do reality! NIKDO s tím nic nedělá.. kdo chce (něco udělat), toho tyto oligopoly uplatí a pak se nic ani v EU parlamentu neprohlasuje.. když UZ něco jde do fáze soudního řízení, tak díky neskutečnému formalismus EU právního řádu se daný spor bud řešit nejméně 5 let (či déle) až se stane totálně absurdním a obsolentním, neboť v roce 2027 nebude naprosto NIKOHO zajímat, že Google opakovaně porušil v letech 2008-2012 ustanovení Komise EU týkající se monopolního postavení na trhu a zneužívání dominantní pozice.. NEBOT.. v dané době (rok 2017) skupina Alphabet + Google bude dominantním dodavatelem EU v oblasti aktuálních socioekonomických prognoz, analýz "health" vývojových parametrů (chřipka, Covid a další), 99 % cíleného spam marketingu - kdy budete dostávat na FB / instra či Outlook boxu jen "cílené reklamy" - spamy.. ..

    že to je Orwell 2.0?

    PROBUDTE SE!!! koukněte se, kde byl FB a Google v roce 2010 .. !! AI a nejrůznější aplikované systémy toto již dnes umí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).