Hlavní navigace

Názor k aktualitě Před třiceti lety zahájila vysílání satelitní družice Astra 1A, klíčová i pro české diváky od Martin090 - Jde vidět, že nesledujete italský televizní trh. Rád...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2019 20:28

    Martin090

    Jde vidět, že nesledujete italský televizní trh. Rád vám to vysvětlím. Sky Italia NEŠÍŘÍ neplacené programy. To znamená, že diváci, kteří chtějí sledovat pouze bezplatnou nabídku (jako v DVBT) tak Sky jim nepomůže. Na Sky totiž najdou pouze prémiové stanice. Pokud by tedy Ital chtěl sledovat jak placené programy (Sky) a neplacené programy, musel by mít dvě platformy (Sky+ TivuSat anebo Sky+ kombinace DVBT). Prostě v Itálii pevně rozlišují placené a neplacené programy. A to je fér vůči divákovi který si sám vybere, co chce. zda si vystačí s programy gratis které se platí z reklamy anebo si zaplatí za opravdu prémiové programy.
    Pokud ale Italovi stačí pouze základní nabídka, tedy ty kanály, co by našel v DVBT, tak si pořídí právě ten TivuSat. A navíc, oproti DVBT má okolo 40ti HD programů a jeden v UHD (Rai 4K). TivùSat je skutečně zdarma. Distribuci si platí samy ze svého ty televize. Česká televize sice poskytuje kartu pro odkódování svých pěti programů, ale z pohledu běžného diváka je to neatraktivní nabídka, protože mít t kanálů, z toho dva sledovatelné je na dnešní dobu bída. Kdežto Italové díky TivuSat mohou mít VŠECHNY programy co jsou v DVBT přes satelit ZDARMA a to i v HD. To je ten hlavní rozdíl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).