Hlavní navigace

Názor k aktualitě Rohlík.cz vydá další dluhopisy a hledá investora, dluh překročí miliardu od Trident - - Nepotrebuju auto abych mel nakup. Moznost jet...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2020 5:24

    Trident

    - Nepotrebuju auto abych mel nakup. Moznost jet MHD do prahy je pouze kazde cca 2-5 hodin na vesnici na Praze-Zapad.
    - Nemusim pul hodiny bloumat kam zas presunuli potraviny X. Nektere supermarkety maji uzasny talent prohazovat mista potravin
    - Zelenina neni zkazena/poskozena nahazenim a skladovanim v nevhodnych podminkach protoze ji muzu vratit. V cesku neni vubec zvykem regaly se zeleninou chladit nebo mlzit vodou.
    - Vetsi vyber potravin od regionalnich dodavatelu napr. malych pivovaru.
    - Neni nutno se tahat nikam se zalohovanymi obaly a prekladat je. Muzu vracet i cele basy proti zaloze
    - Muzu mit template( po prazsku sablonu) na nakup, takze nemusim mit seznam a fungovat v supermarketu jak skladnik
    - Chlazene zbozi je opravdu cely retezec chlazene. Ne ze musim vecne resit proc ma toust s majonezou skoro 19 stupnu nebo ryby ktere jsou spise archeologicke nalezy.
    - Necekam na troglodyty z Billy( specialne ta na letisti) az mi po x minutach nahaneni personalu odsouhlasi jednu plechovku cideru ze je mi 18. Scen kdy tam nechavam cely nakup protoze uz musim na checkin/bus/ta­xi/servis kvuli SLA protoze se nikdo nestara uz mam dost.
    - Znam presne cenu a slozeni potraviny. Zadne blbe cenovky kdy je cenovka dva metry daleko od zbozi. Nebo zbozi v akgi nikdy ani nebylo naskladneno.
    - Zadne fronty, telefonujici slepice, dementni u jeje bejby hudba poustena na pne koule z radia,pokladni s rychlosti sneka, blokujici pripady kdy vas uprodtred fronty zamknou kvuli tomu ze se nejaky dutohlav dozaduje platby na propadle karte atd.
    - Zadni lide a otravene xychty. Rad nakupovani travim asocialne. Manzelka jeste vice nesnasi nakupovani nez ja vcetne nakupu obleceni. Pripisuji to trauma z v asii precpanych obchodu.

    19. 4. 2020, 05:27 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).