Hlavní navigace

Názor k aktualitě Síkela: ČTÚ pod vedením Továrkové neřeší nekvalitní signál DVB-T2, musí se to změnit od anonym - Kvalta reakce odpovídá tomu jak jsem si přečetl...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2022 0:43

    bez přezdívky

    Kvalta reakce odpovídá tomu jak jsem si přečetl to, na co vlastně reaguji. Kde je prosím vyzvedávaná práce Nováka?? Je tam pouze uvedeno, že veřejně poplivala letitou práci (na přípravě aukce), kterou Novák do té doby odvedl Nikde ani slovo o kvalitě jeho práce. Tenkrát veřejně několikrát slíbila, že za pár dní připraví něco kvalitativně lepšiho a že přivede 4. operátora... Vše, proč to nejde, vím také, ale já jsem to, na rozdíl od ní, veřejnosti neslíbil, a jí to v žádném případě neomlouvá. Dokonce si myslím, že mluvit u těchto osoob o odvedené práci je úsměvně. Jsem si docela jistý, že to ve skutečnosti dělá tým několika desítek lidí (i odborníků) a vliv jmenovaných je spíš kontraproduktivní. Původně jsem myslel, že to alespoň řídí, než mě ministr Sikela vyvedl z omylu.
    A že by Novák nějak extra kryl operátory, to si nejsem jistý. A už vůbec ne, že před ním a po něm byl někdo v tom směru lepší (z pohledu zákazníka). Myslím, že jde hlavně o politické tlaky než samotnou chuť a odvahu něco s tím udělat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).