Hlavní navigace

Názor k aktualitě Soutěž ShopRoku vyhráli Lidl-shop.cz, 4camping.cz a Scuk.cz od Vindis - Vaše reakce je poměrně nepřesná. Samozřejmě jsou nějaká...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2021 13:45

    Vindis

    Vaše reakce je poměrně nepřesná. Samozřejmě jsou nějaká pravidla, ale v tomto případě je zde aplikováno "diskriminující" pravidlo, že účastník musí být členem nějaké soukromé firmy, jinak má smůlu. Takže to není jejich chyba, že tam nejsou, ale chyba organizátora, že si vynucuje takové nesmyslné pravidlo. V pořádku by to bylo, kdyby se jednalo o vlastní iniciativu, v rámci uzavřené soutěže. Kdyby to bylo nazváno jako Shop roku na Heurece, tak oki. Ale oni to prezentuji jako nejpopulárnější český e-shop, tedy jako za celé Česko, nikoli jako něco interního. V takovém případě je to pravidlo diskriminující a nemělo by automaticky vylučovat firmy, kteří nejsou součásti Heureky.

    Takže s tou Vaši analogii s Boltem, by to bylo tak, že si olympiáda vynucuje pravidlo, že účastníky mohou být jen ti, co jsou jejím členem. Pokud by Bolt nebyl jejím členem, tak se prostě nemůže přihlásit ani kdyby chtěl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).