Hlavní navigace

Názor k aktualitě Společná videotéka českých televizních stanic asi zatím nevznikne od anonym - Nevím, jaká máte očekávní, ale ten ideální "modus...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2020 3:16

    bez přezdívky

    Nevím, jaká máte očekávní, ale ten ideální "modus operandi", který tak nějak z vašeho příspěvku vnímám (laicky: ".. stovky skvělých kino filmů za fixní měsíční cenu- no neberte to!" ).. tak to je dle mého názoru totálně bezpředmětné dáno mimo jiné autorskými právy nejenom na samotný "film" (video stream) ale pro mnohé možná překvapivě i audio stopu (dabing).. setkal jsem se s tím např. u Netflixu, kdy mě zajímalo, proč v ČR nemohu mít u filmu španělskou audio stopu, kterou netflix nabízí ve španělsku. Odpověď ? - regionální práva na šíření dané audio stopy

    .. k tomu si přičtěte aktuální schizofrenii, jak vymýtit cokoliv "nevhodného" z mediálního trhu, řada filmů již byla označena jako "rasisticky nevhodná či nežádoucí" - i takový Policajt ze školky a ti intelektuálně zdatnější nepotřebují už žádné další "markery" pro to, aby si žádoucí data / filmy co nejdříve stáhli na svůj disk, než nastane nějaká absurdní situace, kdy i příznivci těchto titulů budou veřejně perzekuováni jako třeba "ichtylové".. kdo by si před 5 let představil, že v US svrhnou sochu Kolumba? - nikdo.. patří jim to, ten národ je nyní očividně na absolutní křivce sebedestrukce ( z mnoha důvodů).. ale to neznamená, že my v ČR budeme automaticky následovat jejich volby.. viz lepší streaming vs. "moje kolekce vypálených DVD" - které mi NIKDO nějakým zákazem (typu RAMBO je nežádoucí = vymažeme ho ze všech online služeb" - nesebere..

    problémem této doby je to, že 3/4 lidí jsou totálně INTELEKTUALNE ZAOSTALI.. ve většině případů mají iPhone, zajímá je jen společenský status (iPhone, BMW atd), jejich IQ je sub pod 115 a. TOTO "vládne světu".. intelektuální odpad. ANO . ODPAD.. líné, pohodlné, namyšlené "existence", jejichž cílem je mít každé 2-3 roky nový "nabušený telefon", který ani nevědí jak plně využít - kromě fotek, které jim celá řada aplikací stejně automaticky zmenší na přijatelnou / únosnou úroveň pro přenos dat.

    p.s. jen pro doplnění.. to samé s těmi "intelektuálně obdařenými" jedinci máte u SPZ na přání.. vidět FANT0MAS nebo 00-0007 - no to jsou fakt "geniové".. zřejmě nemají dostatek šedé kůry mozkové, aby si zapamatovali cosi jako "kouknout se do TP".. nemluvě o formátu typu 5A5-2211.. a ti, co si tam rovnou prsknou LAN-08080 . -no až někoho srazí na silnici, to se velmi dobře pamatuje..

    blbč--čci mezi námi zkrátka žel pořád jsou.. a není nikterak překvapivé, že celá řada při pohledu (např. na ty tristní SPZky na přání + vizuálního dojmu z daného jedince) se ptá.. ".. jak ten k tomu přišel.. ?.. vypadá a chová se jako totální KR.. N a ko- k-t. "

    27. 8. 2020, 03:17 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).