Hlavní navigace

Názor k aktualitě Stát zkoumal názory lidí na DVB-T2. Zjistil, že nejvíc se těší na HD vysílání od Pamětník - Každý normální čtenář diskuze jistě pochopil, co jsem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2019 7:54

    Pamětník

    Každý normální čtenář diskuze jistě pochopil, co jsem napsal:"Tady nejde o charitu, možná tak na úrovni ČT."! Slova "nejde" a "možná" jsou tedy daleko od toho, vyvozovat, že je to celé nějaké kategorické tvrzení. Ale, co očekávat od oponenta, který překroutí cokoliv?

    Netvrdím, že jsem standardním TV divákem, ale shodou okolností v rámci jedné domácnosti, na jednu TV licenci, provozuji 9 televizorů, 2 PVR a 2 monitory s TV tunerem. Už jen na televizory tak měsíčně platím koncese po 15.-Kč, pro všechny tunery to činí jen 10 Kč. Část příjmu řeším přes kabelovku UPC, kde za jedno abonmá provozuji 4 x kompletní nabídku a na několika dalších TV mohu využívat její volnou distribuci. Ani mi nestojí za to bádat, kolik by mne stál podobně rozsáhlý příjem prostřednictvím Skylinku, nebo dalších alternativ, než já používám. Právě proto by si možná v tomto případě příjem ČT dokonce zasloužil označení "charita". Jsi schopen to pochopit?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).