Hlavní navigace

Názor k aktualitě T-Mobile představil nové tarify s vyššími datovými limity, nabízí i 60 GB dat od P2010 - Třeba v USA se k volání stále používají...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2017 16:48

    P2010 (neregistrovaný)

    Třeba v USA se k volání stále používají značně pevné linky, protože jsou levnější. To je další zdejší extrém daný minulostí, kdy monopol měl vše předražené a tím bylo mobilní volání paradoxně výhodnější. Podobné je to i s nedostupností kvalitního pevného připojení k Internetu, proto jsou ty různé (samozřejmě technicky nepoužitelné) pokusy s "fixním" mobilním připojením za trochu lepší ceny.

    Spotřebním košem, zvláště tím od ČSÚ, raději nic nesrovnávejte. Ten je naprosto odtržen od reality http://pavelsobotka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591889

    Na vysněném západě, když pracuje a zaplatí běžné poplatky za bydlení, tak mu zbydou ještě nějaké peníze. To je ten naprosto zásadní rozdil. Zde jsou stále 1/4 platy, ale ceny všeho dražsí (v pouhém přepočtu kurzu měny) než na západě. Globální služby tu budou vždy minoritní kvůli jazykové bariéře a když se podíváte na ty zdejší, kvalita/nabíd­ka/cena, tak je asi jasné, že takto to nepůjde.

    Je to problém služeb, které využívají omezené zdroje, v tomto případě radiové frekvence. Stejně jako ta pitná voda a další.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).