Hlavní navigace

Názor k aktualitě Turris MOX před finišem kampaně přidává desku s USB 3.0 a podporu Nextcloudu od Trident - 1) citováno že stránek turris: Motivation The main reason why...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2018 18:54

    Trident (neregistrovaný)

    1) citováno že stránek turris:
    Motivation
    The main reason why we decided to develop our own hardware for the Turris router, was to make sure that it is powerful enough to be able to analyze network traffic at current and future home user network speeds.
    However, we also wanted to create an interesting open platform for further development in the area of home networking, easily extensible to new functions.

    Současne devel boardy byly prostě slabe.

    Další motivaci bylo že pokud mám vývojový tým jiz se zkušenostmi funkční odladenou vyrabenou řadou původního turris routeru, můžu udělat znovupouziti těchto zkušenosti na levnější rady tohoto zařízení. Design reuse, knowhow reuse. Šetří to nechutné peníze. Jinak by bylo treba nechat delší čas na seznámení s jiným hw.

    2)A který soho hardware to má? I u tech stovkovych cisco řad bylo nutné platit pravidelne za support a pak I extra peníze za trest že si ten šrot člověk drží pořád na firme.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).