Hlavní navigace

Názor k aktualitě Se satelitem se budete chechtat, láká Nova diváky na placené platformy od Pamětník - Smlouvy jsou sice neveřejné, ale kolik reklamních miliard...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2020 0:12

    Pamětník

    Smlouvy jsou sice neveřejné, ale kolik reklamních miliard proteče jednotlivými formami sdělovacích prostředků je veřejně publikováno, tak není třeba spekulovat, vše se dá podle známých pravidel přibližně odvodit.

    Opět manipulace se slovíčky. Z mého "bývá" je najednou tvoje "přibývá". Těch tvých pár nových instalací parabol nehraje roli v oblasti, kde je dávno rozložení TV platforem ustáleno.

    Kdysi byl na Slovensku pozemák jediný způsob šíření TV, když nic jiného téměř neexistovalo a co má být?

    Pokud by se jednalo komerčním TV stanicím jen o oči svých diváků, tak by přestaly své SD "matlaniny" vysílat úplně, i na svých okrajových stanicích. Nemusely by potom ve svém vysílání lhát o nějakém spokojeném chechtání svých diváků nad placeným příjmem, ale raději je přesvědčovat o tom, že jim za 100 až 200.-Kč měsíčně nabídnou vše v nativním HD a ještě jim uchrání zdraví před kouřením a alkoholem, jak si tady pořád vymýšlíš. Tohle ale prezentovat nemohou, protože až tak lhát si netroufnou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).