Hlavní navigace

Názor k aktualitě Se satelitem se budete chechtat, láká Nova diváky na placené platformy od Pamětník - Jak jsem napsal, "hloupý" TV si může k...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 1. 2020 20:17

    Pamětník

    Jak jsem napsal, "hloupý" TV si může k veřejné WiFi připojovat třeba provázkem, ale zda uvidí bezplatnou internetovou distribuci, o tom silně pochybuji.

    Máš pravdu, mám možnost doma sledovat kompletní nabídku kabelového UPC na 4 TV. Další ale provozuji na klasické venkovní antény a při novoročním testu mi jeden ze STB pro DVB-T2 naskenoval 104 TV stanic, maličký TV s tunerem pro DVB-T2 jen 94.
    Samozřejmě mám k dispozici i parabolu na rotátoru, ale žádné SERPO neplatím. K dispozici mám poměrně rychlý internet od UPC, tak i "vymoženosti" IPTV jsem schopen sledovat. To všechno jen proto, že příjem DTV, DAB a pod. je mým koníčkem a rád vím z vlastních zkušeností, co se všechno v éteru děje.

    Na chalupě kabelovku nemám, ale opět DVB-T/T2 mi poskytuje na jedinou anténu přes 100 stanic, včetně těch z Bavorska. Zde už nemám pohyblivou parabolu, ale poměrně dost HD německých stanic mi bohatě postačuje v době, když se chci třeba dívat na F1.

    Diskuze se účastním snad jen proto, abych vyvážil zkomolené agresivní tvrzení některých příspěvků o temném konci pozemáku a výhodách placených tuzemských komerčních satelitních stanic. Nejde mi tedy jen o ideu, ale hlavně o realitu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).