Hlavní navigace

Názor k aktualitě Se satelitem se budete chechtat, láká Nova diváky na placené platformy od Pamětník - Informace, které mám k dispozici mi nepotvrzují tvoje...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 1. 2020 9:23

    Pamětník

    Informace, které mám k dispozici mi nepotvrzují tvoje tvrzení:"A divák, který si vystačí s placenou pozemní nabídkou, jenž bude zhruba odpovídat nabídce Digital u Skylinku (což není problém do pozemáku dostat) zase nebude mít potřebu přijímat něco dalšího.".
    Když spočítám HD programy, i bez těch od ČT, pořád je jich více, než by mohla být kapacita placeného MUXu. Skylink sice balíček Digital uvádí informací, že obsahuje 61 programů, z toho 33 v HD, ale v celkovém seznamu přidává pochopitelně i dalších 97 nekódovaných programů, čili dohromady přes 150. Kolik je z nich v HD si klidně spočítej sám a naznač, jak bys je umístil do těch pár MUXů v DVB-T2.

    Tvoje tvrzení o odpovídající nabídce Digital u Skylinku s DVB-T2 je tedy přehnané a nesrovnatelné. Přes moje výhrady k prosazování jen satelitní platformy nemohu nevidět, že nabídka DVB-T2 nikdy nebude konkurovat i té minimální nabídce Skylinku, tak proč by si někdo pořizoval placenou službu s minimální nabídkou programů a ještě se trápil s lesem antén, sestavou zádrží, propustí, zesilovačů, slučovačů a placeným anténářem, jak pokaždé argumentuješ. Proto úspěch pay MUXu v DVB-T2 zkrátka nevidím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).