Hlavní navigace

Názor k aktualitě TV Nova stahuje z obrazovky moderátora Televizních novin Petra Suchoně od Jaromir - Byl jsem na náplavce párkrát v poslední době...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 10. 2020 16:54

    Jaromir

    Byl jsem na náplavce párkrát v poslední době a spolu s hospodami je to podle mě "semeniště" covidu.

    Daný pán se vykrucoval, měl říct narovinu, že to tak vážně myslel, protože to tak řekl a bylo by.

    A na náplavku bych posílal policii a rozdával lidem pokuty. Aspoň co jsem viděl, je to podle mě, spolu s ožralými němci fakt prapůvod všech problémů. Náplavka je málo široká, lidi tam rozestupy nedodržují a obecně jakékoliv město je teď problém lidé nedodržují rozestupy ani u mě v Třinci a policie na to naprosto nereflektuje.

    Podle mě naprosto selhává represivní složka a o chabém rozumu většiny populace už asi tak půl roku vůbec nepochybuji, i dnes jak jsem byl venku, půlka lidí neměla roušky a nedodržují odstupy a naprosto to stejné jsem viděl na vlastní oči na náplavce.

    Pak hygienici a odbornící šílí, ale podle mě jsou nařízení dostatečná, chyba je u policie, nahnal bych tam 100 policistů a kdyby někdo nedodržel odstup bez roušky a nebo měl roušku pod nosem 20 000 pokuty na místě nebo půl roku veřejně prospěšných prací ve městě a to by pomohlo. Ale policisté jsou bohužel nečinní a sami občané si vůči jiným nedisciplinovaným arogantním jedincům nepomůžou. Upozorníte je a jen slyšíte arogantní nadávky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).