Hlavní navigace

Názor k aktualitě Uber je dopravní služba a měl by mít licenci, tvrdí poradce Soudního dvora EU od Vindis - >> Tím myslíš nějakou pohromu... Ne tuhle pohromu. Mobil...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2017 0:26

    Vindis

    >> Tím myslíš nějakou pohromu...
    Ne tuhle pohromu. Mobil je spotřebák, který se může kdykoli porouchat. Ono bohatě stačí i vybití baterie. Výpadky v mobilní síti se také ději, tudíž online navigace nebo appka je kvůli nedostupnosti sítě mimo. UBER server zasáhne výpadek, pak nelze využít jejich služeb, když není jak je objednat. A tak dále.

    >> ... a predikce mi moc nevychází.
    To neposoudím. Ale pochybuji, že by provoz byl až tak náhodný. Tudíž skutečně za tím může být neschopnost. Tím spíše, že si to neuvědomujete - neřešíte onen provoz. Taxikář to má v popisu práce, tak si toho chování provozu může všimnout.

    >> Všichni ne, ale jak uděláš, abys nastoupil k tomu neokrádajícímu?
    Asi nijak. Jedině referencí. Ale stejně se většinou mluví jen o těch z velkých měst, a jen o turistech. Ostatně co brání se zeptat taxikáře nebo dispečink předem na cenu? Trasu by měl znát, tak odhadem může určit cenu, dobu i kilometry. Pokud by se vám to nezdálo, tak ho můžete ignorovat a najít si jiného taxikáře.
    Ovšem kdo zaručí, že i UBER řidič bude spolehlivý? Hodnocení nic neřeší, zvláště pokud tam žádné ještě nemá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).