Hlavní navigace

Názor k aktualitě Uloz.to zatím nemusí znepřístupňovat pirátské kopie filmu Šarlatán, soud zrušil předběžné opatření od Ja_uz_budu_hodny_dedecku - I kdyby to bylo za korunu, tak znacna...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2021 7:39

    Ja_uz_budu_hodny_dedecku

    I kdyby to bylo za korunu, tak znacna cast lidi to stejne bude stahovat a jeste tvrdit, jako pomalu i nekteri zde, ze na to maji snad nejake zakladni pravo. Bohuzel respekt k druhym nulovy. Ohaneni se nesmysly o tom, jak to maji zpristupnit a ze kdyz to nekdo chce, tak co ma chudak delat --- no co by mel delat, koupit si to nekde treba za 500. Holt Ferrari si taky nejdes ukradnout, kdyz se ti libi a nemas na nej... jenze zde je ten pocit, ze kdyz si to stahnu, zadnou skodu vlastne nezpusobim a to je ta svizel.

    Nicmene zakladem tohoto vsecho, resp. autorskeho prava by mel byt prirozeny respekt vuci autorum nebo drzitelum prav ve smyslu toho, ze je jedno co a jak si preje autor/drzitel prav, ale ma se to respektovat. Takze kdyz bude chtit za Obusku z pytle ven milion za shlednuti, ma na to pravo a me pravo je to nekoupit. Ale ohanet se tim, ze mam pravo, kdyz mi podminky nevyhovuji si to pirasky stahovat to fakt ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).