Hlavní navigace

Názor k aktualitě V datových schránkách se opět šíří spam, láká na snadné investování peněz od anonym - plně s vámi souhlasím. .a pan Strnad opravdu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 11. 2020 1:14

    bez přezdívky

    plně s vámi souhlasím. .a pan Strnad opravdu by si měl dobře rozmyslet, zdali mu stojí za to mít tzv. "otevřenou DS".. viz. má zkušenost s tím, jak netradičně se dají ZNEUZIT datové schránky.. nemáte povolené zasílání zpráv od soukromých subjektů, nícméně fyzická osoba nepodnikající se rozhodně vám vypovědět smlouvu (ve smluvním ustanovení je dáno "PISEMNE").. no a co neudělá? Vytiskne si výpověď, zajde na nejbližší Czech Point, nechá si ověřit svůj podpis (dotud stále v pořádku) a pak - nezdráhám se použít tvrzení ZCELA PROTIPRAVNE si nechá odeslat daný dokument do DS zaměstnavatele! Pro toto nebylo DS zřízený a jedná se o čiré zneužití.

    a kdo by to chtěl zpochybňovat, tak v zásadě tvrdí, že tzv. právní fikce doručení dokumentu postrádá smysl.. kdokoliv může cokoliv (i co by jednatel) podepsat a na Czech Pointu nechat doručit do DS "nebohého" příjemce .. a pak se suďte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).