Hlavní navigace

Názor k aktualitě V Praze oficiálně začnou jezdit elektrické koloběžky Lime, mají jich být stovky od krakonoš - Majkle, ty asi v Praze nebydlíš, viď? Protože...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2018 17:51

    krakonoš (neregistrovaný)

    Majkle, ty asi v Praze nebydlíš, viď? Protože to, co z tebe vypadlo je pitomost non plus ultra! MHD je ve špičkách totálně přetížena a k dokonalému kolapsu jí stačí jedna lehká bouračka tramvaje, nebo autobusu a ani metro není proti mimořádným událostem dokonale imunní, stačí, aby se do tunelu zatoulal pes, nebo homelesák, či nějaká fetka a je konec!
    Individuální doprava je mnohem flexibilnější a na mimořádné události je schopna reagovat mnohem pružněji. A raději si ani nechci představit, co by se stalo, kdyby se v Praze prosadila stejná hovězina, jako v Brně a ti, co jezdí auty, by se začali cpát do MHD, to by bylo teprve labůžo! O tom, jaký vliv má MHD na rozvoj různých epidemií, např. chřipky, už vůbec není nutno diskutovat, tam je to naprosto jednoznačné. Takže já jsem naopak pro to, aby se Praha začala k individuální dopravě stavět přátelštěji, už jen proto, že veřejná doprava těžce nezvládá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).