Hlavní navigace

Názor k aktualitě Váš účet byl trhlý. České freemaily varují před podvodným e-mailem o viru RAT od sx - ja sem tech mailu vsiml hned na zacatku...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 10. 2018 12:37

    sx (neregistrovaný)

    ja sem tech mailu vsiml hned na zacatku ve spamu v rozdilnych schrankach ale vubec jsem je neotviral a nedaval tomu zadnou dulezitost, proste obycejny spam. az z medii jsem si vsiml ze o tom mluvi.
    ano je mozne zmenit zobrazovani od koho to prislo v mailu a to ne jen vasi adresu ale jakoukoliv treba i od vaseho pritele.
    uz pred deseti lety jsem zkousel ten figl ze ukazuje jinou adresu a to nejsem zadnej hacker. dalo se to pouzit jako zertik napr. nekomu napsat jako od jeho jineho znameho a vystupovat za nej a treba zjistit neco co o vas mluvi oni nebo s jinou informaci vam sverit co jinak by vam nesverili.
    ale doba mailu pro osobni komunikaci uz davno pominula takze uz to payri do historie.
    pouzivam mail jen jako registraci pro ruzne sluzby a eshopy pripadne pro dotazovani na inzertnich webech.
    jak uz tu bylo zmineno kdo by byl zvedavej divat na nehakeho chlapa jak masturbuje a jaky pritom ma grimasy. u zen by to bylo jine ty zaznamy by se dali i zpenezit pokud by byl dobry zaber. horsi by bylo kdyby tam psali na co ten clovek masturbuje to by pak asi ti vyderaci vic nachtali lidi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).