Hlavní navigace

Názor k aktualitě Veřejnoprávní média jsou zárukou svobody projevu, shodli se zástupci Českého rozhlasu a BBC od lupa.cz jsou už jako čučkaři - Popsal jste to celkem presne, ale nemyslim, ze...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2018 10:32

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    Popsal jste to celkem presne, ale nemyslim, ze muzou ziskat ztracenou duveru. Kdyby to umeli, tak uz ji za poslednich 10 let ziskat mohli, ovsem vysledny vektor ma presne obraceny smer. Presto bych alespon u nas rozlisoval uroven CRo a CT. CRo je v otazce zpravodajstvi lepsi, diskuze s posluchaci jsou otevrenejsi, a prestoze moderatori casto zneuziji svoje pravo ridit diskuzi, je to oproti CT jednoznacne na vyssi urovni. V CT jsou jen snad dva redaktori a moderatori, kteri se jak cert krizi vyhybaji nalepkovani, coz samozrejme nenapravi celkovy dojem z urovne sekce zpravodajstvi.

    Vsemu jeste pomaha nizka uroven prislusnych kontrolnich rad. Kdyby dokazali neco zmenit, tak by to zajiste udelali. Misto toho se jen podepisuji pod upadajici uroven a nedokazou nastavit prostredi tak, aby se upadek zastavil.

    Zaroven se domnivam, ze vzajemne utvrzovani verejnopravnich medii v jejich dulezitosti nicemu nepomuze. Naopak to jeste vice zakonzervuje jejich soucasne snazeni, ktere vede k postupnemu prechodu posluchacu na jine zdroje informaci. Proc tu konferenci poradali mi je proto naprostou zahadou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).