Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zákazníci sítě CETIN si mohou nově objednat IPTV službu EriTV od EriTV - Jsou dvě možnosti řešení. 1) internet si ponecháte od...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2018 12:14

    EriTV (neregistrovaný)

    Jsou dvě možnosti řešení.
    1) internet si ponecháte od stávajícího operátora a od ČB objednáte jen EriTV - Pohoda za 499 Kč/měs. a pak budete mít vyhrazenou linku 7 Mbps (1:1) jenom pro programovou skladbu sjednanou u EriTV s novou xDSL přípojkou. V tomto případě je potřeba i druhý VDSL modem, za který se připojí setobox Aris. Společně pořídíte u ČB balíček (setobox Aris + VDSL modem vč. nastavení) za 2499 Kč. Pro internet budete mít i nadále max. dostupných 50 Mbps.
    2) Objednáte si EriTV - Pohoda 56 za 699 Kč/měs. a zrušíte u stávajícího operátora připojení. Pak budete mít vše na jedné xDSL zásuvce, kde pro EriTV je vyhrazený kanál - VLAN (1:1) do 14 Mbps. Tato reálně potřebná kapacita pro kvalitní obraz a zvuk se odečítá od max. možné dostupné rychlosti připojení, tj. ve vašem případě od 50 Mbps. Pokud by jste ale měl lokalitu s dostupností např. 100 Mbps, budete mít k dipozici do 14 Mbps vyhrazenou kapacitu pro EriTV a až 56 Mbps pro Internet.
    Pro zákazníka objednáváme u CETINu max. dostupnou kapacitu v dané lokalitě a tu pak teprve nastavujeme na objednanou rychlost. Fakticky tedy pro zákazníka objednáváme kapacitu vyšší, než požaduje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).