Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zásilkovna končí s Českou poštou. Zdůvodňuje to drahými a nekvalitními službami od anonym - proč si myslíte, že to je jen o...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2021 1:24

    bez přezdívky

    proč si myslíte, že to je jen o losech? Pošta má něco přes rok nového generálního ředitele (Knopa), který odešel z komerční sféry.. některé věci vyhodnotil jako totálně ich-tylní hned po pár týdnech, některé zaberou delší dobu..

    nechci se situovat do role "obhájce pošty".. ale taková balíkovna v těch největších pražských pobočkách funguje naprosto EXCELENTNE! - jako až máme s kolegy pocit studu, že ostatní lidi na pobočce předbíháme..

    při vstupu vytukáte do terminálu kod baliku a na dané pobočce v Praze se vám rozsvítí číslo za méně jak 20 vteřin.. a to u okénka, které slouží jak jako balíkovna tak i výdejna běžných balíkových zásilek. Já sám to nechápu.. když to číslo natukáme, tak to není o tom, že ten balík "stojí vedle stolu" dané pracovnice.. ona pro něj musí jít do skladu a dohledat ho.. PROC máme v takovém případu amorální výhodu, že náš balík dohledá rychleji než někomu, kdo čeká "jen doporučenou zásilku" - tedy nemá onen kouzelný kod.. a my ho předběhneme u výdeje????

    tohle je fakt SVINSTVO..!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).