Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zelené koloběžky Lime dočasně zmizí z ulic Prahy 2 od Kregoslup - Pokud s tim clovek jezdi denne, tak to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2018 3:02

    Kregoslup (neregistrovaný)

    Pokud s tim clovek jezdi denne, tak to mozna je 10Kc/den, ale pokud jednou tydne, tak uz z toho je 70kc/vyuzity den. Listky stavaly nejakych 32Kc/kus (jestli je zase nezdrazili) a za to uz se 20km na LPG ujet da.

    Zjevne je potreba zkasnout kazdeho, kdo nejezdi denne, protoze pravdepodobne nema pravo volit zastupitelstvo a tudiz muze calovat za obrovske castky parkovani (protoze na okrajich mesta na prestupech na socku samozrejme bezplatna parkoviste nevznikla), nebo absurdni jizdne za sluzbu, ktera nabizi dostat se nejam trikrat pomaleji a zpet po pulnoci jeste hur. V civilizovanych zemich se tomu rika vydirani.

    Jenomze cim dal tim vice lidi si uvedomuje, ze nakupovat se da i v jinych mestech. A cim dal tim vice podnikatelu si uvedomuje, ze provozovny je treba mit uplne na okraji, kam se da zajet. A pak politici krici, ze se jim z centra stehuji lidi pryc a stava se z nej skanzen pro turisty - proc asi?

    Pry kdyz se k tomu pripocita, co do te cerne diry nalije mesto, tak by pry bylo levnejsi jezdit taxikem (ale to jsem nepocital, pouze nekde cetl).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).