Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zítra spustí Česká televize přechodovou DVB-T2 síť a nabídne všechny své programy v HD od anonym - Stávka byla proto, že si pár redaktorů přestalo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2018 10:18

    bez přezdívky

    Stávka byla proto, že si pár redaktorů přestalo uvědomovat, že jsou pouhými zaměstnanci a ne majiteli, přičemž státní moc se potácela v naprosté neschopnosti zasáhnout (i díky bivakujícím Rumlům, Pilipům a dalším Havloidům, kteří se pokusili o svoje znovuvzkříšení a ČT jim jenom posloužila jako odrazový můstek - nakonec stejně skončili jako odpad a po zásluze). Všude jinde by neakceptování nového ředitele vedlo akorát k vyhazovu těch, kteří odmítají poslouchat a vymalováno. Bobošíková pak nikdy ředitelkou ČT nebyla (byla akorát ředitelkou zpravodajství), takže jakási její kariéra je nepodstatná. Začalo to Jiřím Hodačem, který 10 let působil ve veřejnoprávní instituci BBC a byl řádně zvolen na post ředitele ČT.

    Soukup samozřejmě pravdivá čísla uvádí, na to je moc zkušený a opatrný, aby věděl, že nejlepším způsobem je právě uvádění skutečnosti. Protože ČT je opravdu stát ve státě a nikým nekontrolován.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).