Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zítra spustí Česká televize přechodovou DVB-T2 síť a nabídne všechny své programy v HD od xsc2 - Hodač těsně předtím v TV dělal, takže ho...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2018 13:51

    xsc2 (neregistrovaný)

    Hodač těsně předtím v TV dělal, takže ho všichni dobře znali. Řeči o BBC jsou zástěrka - on je totiž rozdíl mezi působením v pozici novináře a schopností něčemu šéfovat. Že si vzal na pomoc Bobošíkovou samozřejmě podstatné je, protože právě ona byla tou vykonavatelkou a už tehdy osobou silně spřízněnou s Klausem (následně ho začala velebit na Nově a pak mu i pomohla při druhé prezidenstké volbě tou svojí rudou kandidátkou). Takže každý jasně věděl, o co jde a kdo tomu velí. Když mi někdo do firmy nasadí veš s cílem firmu zrušit, tak není povinností zaměstnance jen držet hubu a krok, jak uvádíte. Nešlo jen o pár redaktorů, jak tvrdíte, Bobošíková nedokázala v celém baráku najít ani technika, se kterým by byla schopná něco odvysílat. Odmítla ji i Prima, za což byl následně soudruhy z opoziční smlouvy v rámci "normalizace" vyhozen šéfredaktor a dosazena za odměnu nová hlasatelka zpráv... Právě na osudu dosazených je vidět, jak se o ně soudruzi z OS uměli postarat ještě 10 let po tomto angažmá, což ukazuje, jaká mafie za tím stála. Jen Lubica asi ostrouhala :-)
    Vaše nálepky typu havloidi, odpad atd. pak nejsou slova samostatně myslícího člověka, ale hloupého čteče PL a podobných plátků, který jen opakuje propagandisty vytvořené mantry.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).