Hlavní navigace

Názor k článku 10 nejlepších startupů z Webexpo od Michal - QPOS zaznamenal obrovskou vývojovou změnu své technologie, současné...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2011 10:01

    Michal (neregistrovaný)

    QPOS zaznamenal obrovskou vývojovou změnu své technologie, současné řešení QPOS vychází z řešení QPOS 2007.

    Všechny rozhraní pokladny jsou dotykové: http://www.qpokladna.cz/nahled-software-qpos.html o proti konkurenci je dotyková i administrace, což umožňuje používat pokladnu bez připojení jiného počítače.

    QPOS pokladna - řešení pro jeden provoz, pokladní systém je kompletně nainstalovaný na jednom zařízení není potřeba žádné další propojení

    Serverové řešení QPOS disponuje na rozdíl od konkurence online/offline systémem, tj. pokud dojde k výpadku internetu tak se vše ukládá do vnitřní cache pokladny a k synchronizaci ze serverem dochází po připojení internetu.

    Ideální řešení pro jedno pokladní systémy, ale v případě rozšíření více pokladen se tento systém dá rozšířit bez zaznamenání výpadku o proti jiným pokladnám ve FOX a jiné, toto řešení postavené na databázovém serveru umožní připojení více pokladen bez ztráty výkonu.

    Podpora registračních pokladen, v provozu je možno používat dotykové i registrační pokladny a administrovat je pohodlně z kanceláře nebo přes internet:
    http://www.qpokladna.cz/registracni-pokladna.html

    Důkazem jsou stovky instalací po České republice
    http://www.qpokladna.cz/reference.html#foto

    A cena celého systému je naprosto výjimečná, za cenu dražší televize mít kompletní pokladní systém, kdo to má?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).