Hlavní navigace

Názor k článku 100 hodin za 500 korun od noname - Á pan Souček už neví coby, tak se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2003 1:14

    noname (neregistrovaný)
    Á pan Souček už neví coby, tak se "obhajuje" narážkami na přezdívku. Nedávejte do úst panu Peterkovi něco, o čem on není přesvědčen že by řekl. Je tu na něj e-mail, můžete mu napsat ať se vyjádří. Já jsem naopak přesvědčen, že kdyby pan Peterka nechtěl, tak že pro to nezvedne ruku na jednání. A jestli zvedne ruku za něco s čím nesouhlasí, pak by byl blbec.
    A váš poslední odstavec vůbec z mého předchozího sdělení nevyplývá - já jsem nemluvil o přesvědčování ČTc - to je proti v každém případě, i kdyby se testovalo na všech ústřednách padesát let. Chápete o čem ta jednání jsou?
    Já s vámi můžu jakkoliv souhlasit nad tím, co by bylo nejlepší a nejrychlejší - jasně, mohli bychom chtít okamžitě FRIACO, optimálně zadarmo, Telecom okamžitě prodat, IOL zvlášť, dráty zvlášť, potom taky zavést ADSL za stovku a volání po ČR zdarma. Ale jestli chápete pojem "jednání" pak je vám asi jasné, že ZUI zde není v pozici, kdy by si mohlo diktovat podmínky a ostatní budou na slovo poslouchat. Pánové musí přesvědčovat, masírovat tiskem, utratit hodiny a hodiny času prázdným tlacháním a obětovat malé bitvy pro úspěch války. A jestli se jim podařilo donutit (přehlasovat) ČTc k akceptanci FRIACO a navíc v tak rychlé době, tak dva měsíce testování jsou minimální oběť. Já před nimi smekám.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).