Hlavní navigace

Názor k článku 77 miliónů rychlých přípojek k Internetu od Spec - Chapu, ale mozna se bude divit, penetrace ISDN...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 10. 2003 10:57

    Spec (neregistrovaný)
    Chapu, ale mozna se bude divit, penetrace ISDN linek neni zase tak mala,aby nastal cas to "zabalit", myslim, ze zde stale existuje prostor pro rozvoj a mozna i pro urcitou formu pausalniho zpoplatneni pristupu k internetu.Samozrejme co se tyka rychlosti, tak nelze srovnavat s ADSL, i kdyz pri agregaci mozna ano, u ISDN je alespon zarucena prenosova rychlost.Obdobne ale sam povazuji ceny za ISDN prilis vysoke, obzvlast kdyz uz se jedna o technologi vybehovou. Mimochodem, treba kvalita koncovych pripojek a snadnost nasazeni ADSL v Nemecku je mimo jine i dana tim, ze zde existovala dominantni vetsina uzivatelu s ISDN linkami, ktere jsou po fyzikalni strance mnohem kvalitnejsi nez klasika. Mozna i proto a stim souvesijici sekundarni naklady vyviji cenu ADSL u nas takovou jaka je.
    Otazka managementu?No vite, osobne mam pocit..ehmm.,asi tak, ja bych doporucoval aby byla zakotvena povinnost aby clenove managementu museli vlastnit urc. pocet akcii(platy na to maji,aby si je mohli koupit), proc?No to je snad jasne...
    Zasahovat muze jedine formou CTU a telekomunikacniho zakona.Ale CTU tady zase nemuze byt proto aby nekoho ridil, jeho povinnosti je pouze vytvorit urcite mantinely hriste na kterem budou operatori souperit a dbat nad pravidly hry. Nevim presne jak je to v jinych statech,ale hlavni problem vidim v tom, ze stale jeste nebyla dokoncena privatizace, to je podle me jadro problemu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).