Hlavní navigace

Názor k článku About You není ani tak o vás, jako spíš o nezvládnuté komunikaci a logistice od R - Nechci poverence Blebleho rozrusit, ale tim, ze externi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2018 22:01

    R (neregistrovaný)

    Nechci poverence Blebleho rozrusit, ale tim, ze externi agentura, ktera se stara o komunikaci na socialnich sitich nebude zvladat svoji praci, coz je zjevne a bez diskuze, tak to neznamena, ze lze naivne prilepit z druhe strany jako vyrovnani, naivni predstavu, ze ti mladenci a divky v Hodonina, Zabrehu, LIberce a Kladna, co pro agenturu pracuji budou nekde pomahat ve skladu nebo na backoffice dohledavat ztracene objednavky. Takto to mozna funguje v Spojenych kartacovnach v Dolnich Louckach, kde maji jednu asistentku.
    Mimochodem, mel jsem dotaz na na jeden z nejvetsich retail retezcu, ktery byl banalni, jednalo se o slozeni chleba a oni mi to omylem poslali bez odmazani forwardu, takze tam zustaly vsechny mailovky agentur, toho retezce, jejich dodavatelu a vnitrni kontroly. Totalni kompetencni zmatek s vysledkem, ze chleba nemam konzumovat, ze je v nem lepek, na coz jsem se vubec neptal.
    Ne ze bych tu topologii podpory neznal, ale az takovy zmatek, vyvolany tak jednoduchou otazkou jsem necekal. (protoze jsem zil v predstave, ze dotaz na slozeni nebalene veci (balena to musi mit na obalu) maji asi tak 10x za smenu).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).