Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Adam Paclt (IceWarp): Proti Microsoftu půjdeme tvrdě. Pomohou i další akvizice od Adam Paclt - Dobrý den, děkujeme za přání. IceWarp už dávno není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2017 20:02

    Adam Paclt (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    děkujeme za přání. IceWarp už dávno není klasický e-mailový server - doba kdy našim zákazníkům stačil e-mail je dávno pryč. V nové verzi 12 je celá věc ještě více zřejmá - jdeme cestou kolaborace, práce s dokumenty, spolupráce napříč platformami včetně mobilních zařízení - tedy přesně tak, kam směřuje trh. Aby to bylo ještě o něco těžší, musíte při vývoji produktu, fixování bugů (ty patří k vývoji - zejména složité platformy, jakou náš produkt zkrátka je) ještě zachovat inovační křivku a přemýšlet kde chcete být s řešením za několik a přitom uspokojit ultra širokou masu zákazníků - přičemž každý z nich má vlastní požadavky.

    Co mohu říct je, že máme fantastický tým lidí, který dře do úmoru. Developeři dělají víkendovky, support jede v režimu 24-7 a follow the sun, lidi okolo mě ve vedení firmy nevidí své rodiny jindy než o víkendu a já sám jsem spíš v letadle než v kanceláři. Dáváme do toho všechno a osobně věřím, že se nám podaří urvat co největší možné procento trhu.

    Cloud je klíč a cesta - všichni v našem odvětví to vědí od roku 2012 - My sami máme infrastrukturu na třech kontinentech a aktuálně pracujeme s technologickými partnery na strategii masivního rozšíření. Pracujete s latencí i legalními otázkami týkajících se zemí, kde máte data uložena. Samozřejmě ruku v ruce s cloudem jde 24-7 support, NOC a spousta domácích úkolů..

    Bojuje s tím každý..

    -- Adam

  • 18. 2. 2017 12:42

    Pavel (neregistrovaný)

    Vypada to, že se v IceWarpu snazi delat mnoho, ale hrube na ukor spolehlivosti a realne funkcnosti reseni... Pral bych jim, aby byli dustojnym konkurentem pro MS, nicmene zatim tomu moc nenasvedcuje
    S IceWarp serverem bylo hodne problemu a museli jsme jit od toho, o cloudove variante ani nevim, ze by meli

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).