Hlavní navigace

Názor k článku ADSL: kdy se ozvou provideři? od Ladislav N. - http://telecom.wholesale.cz/dokumenty/zip/rao.zip Příloha 1 - Ceník - popis Agregace datového toku V...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2003 23:00

    Ladislav N. (neregistrovaný)
    http://telecom.wholesale.cz/dokumenty/zip/rao.zip

    Příloha 1 - Ceník - popis

    Agregace datového toku

    V rámci realizace služby Carrier ADSL je prováděna agregace datového provozu v souladu s definicí jednotlivých služeb Basic a Profi. Definovaná agregace je primárně realizována v rámci agregačního bodu sítě IP. V rámci zařízení přístupové a přenosové technologie (DSLAM) jsou uplatněna pravidla kapacitního plánování tak, aby v u těchto technologií primárně nedocházelo k agregaci datového toku.

    V bodu sítě IP je agregace realizována omezením datového toku v souladu s definovaným agregačním poměrem dané služby. Pro realizaci omezení je využita technologie CAR (Comitted Access Rate) ve vstupním i výstupním směru.

    Pro výpočet parametrů agregace je použita celková přístupová kapacita konfigurovaných účastníků na daném agregačního bodu sítě IP. Odvození omezované rychlosti rozhranní konkrétní služby je tak provedeno bez ohledu na aktuální stav koncových účastníků služby (připojen či nepřipojen).
    ****
    Tak TOHLE je ta informace, která zjevně není určena konečným spotřebitelům a která zahrnuje skutečnost, že "ADSL" Českého telecomu je vlastně plánovaný podvod na zákazníky?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).