Hlavní navigace

Názor k článku ADSL: nové, již oficiální ... od fernet - Presne o tomhle jsem uz psal asi pred...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 8. 2003 16:16

    fernet (neregistrovaný)
    Presne o tomhle jsem uz psal asi pred 14 dny v jine diskusi zde na Lupe.
    Nefunkcnost sluzby s agregaci 1:50 je jasna jednoduchym vypoctem. Zkuste si to postavit s par routery na stole a uvidite to nazivo. To chovani je totiz jeste zajimavejsi... S tim bud neco udela CTc sam nebo ho opravdu donuti CTU.

    Ale opravdovy prusvih je omezeni dat. Zde totiz neni ani na vzdalenem obzoru jakykoli klacek, ktery by CTc donutil to zrusit. Neni jina technologie, neni moznost, proste neni nic...

    Existuje pak jedina moznost, jak se toho zbavit a to je konkurence v datovych sluzbach na lokalni smycce. Jenze bez LLU nebo bitstream access je to neresitelne. LLU sice mame, ale to neni reseni pro domaci usery s celkovou vyteznosti v radu stokorun. Bitstream access je jedina metoda, jak se s rychlymi datovymi sluzbami dostat do prumerne domacnosti (75% trhu). Mlynar to uz jednou v parlamentu prodal, ted se na to chysta podruhe. Slibil sice, ze to bude v novem zakone o elektr. inf., ale podle poslednich naznaku z toho vycouvava, "ze to v EU neni rozsireno" atp.

    Ani Telecom nemuze naprosto ignorovat zakon. Tlacte na Mlynare, je ted nalomeny, vsichni se mu po nabidce CTc smejou, nikdo ho neposloucha a on i ta jeho pidipartaj tak zoufale potrebujou politicke body... Mlynare je potreba dostat do situace, ze bude u zdi - bud prosadi funkcni bitstream do zakona a nebo pri tom vykrvaci. Neschopneho moulu s tim jeho ministerstvem impotence tu nepotrebujeme. A jestli pani novinari opravdu chcete neco udelat pro Internet v CR, tak to dostante na toto ostri noze. Bud Mlynar s Uhniji Svobody uspeji a pak jejich ucast v komouske vlade alespon k necemu byla, nebo pozasluze zmizi v propadlisti dejin.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).