Hlavní navigace

Názor k článku ADSL pláče, kabel slaví od shrek - Ono se to neda asi takhle obecne rict....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2003 13:05

    shrek (neregistrovaný)
    Ono se to neda asi takhle obecne rict. Hodne zalezi na tom, jaky provoz vam okolni BTSky prideli. Mne to v noci stahuje klidne i kolem 6 KB/s, pres den je to v pracovni dny casto slabsi a obcas se prenos na nejakou dobu uplne zastavi. Ale zkousel jsem treba u rodicu na vesnici hrat wapovou hru Duel pres GPRS, kde hodne zalezi na rychlosti odpovedi a tam bylo dost znat, ze BTSka ma co delat, aby vyubec nejaky timeslot pridelila.

    Osobne se dost desim toho, ze se v mem okoli objevi dalsi uzivatele ET Data Nonstop a zacneme se o timesloty drsne pretahovat. Docela by me zajimalo, jestli by se Eurotel v takovem pripade rozhoupal k posileni BTSek v okoli nebo jestli bych to musel zabalit a hledat jine moznosti.

    Kazdopadne, pokud se nekdo zajima o ET Data Nonstop, mel by si peclive vybrat mobil. Ja osobne jedu na S45 (umi GPRS 4+1) s datovym kabelem od Tesly s nabijenim ze zasuvky a pripojenim na seriovy port. Do zasuvky jsem dal mechanicke spinaci hodiny s rezimem 105 minut zapnout, 15 minut vypnout, mozna by to chtelo jeste trosku poladit. Pri stahovani delsiho souboru mi mobil obcas zdechne (pres vikend jsem dal v noci stahovat cca 85 MB velky soubor - image do Bochse a rano byl telefon vypnuty, nez jsem ho dotahnul, vypnul se jeste jednou), pry se Siemensy S45 prehrivaji, mozna se ale mobil proste nestiha dobijet. Lepsi by byl asi nejaky telefon v tride GPRS 4+2, perspektivne mozna jeste lepsi a pokud mozno s oddelenymi konektory pro nabijeni a data. Ale jinak jsem vcelku spokojeny.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).