Hlavní navigace

Názor k článku ADSL: první úplný ceník od Jirka - Moment, at to neprekombinujete. Pokud je vasim operatorem Contactel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2003 16:59

    Jirka (neregistrovaný)
    Moment, at to neprekombinujete.
    Pokud je vasim operatorem Contactel (jsou to JEHO draty a JEHO telefonni cislo), necht vam ADSL poskytne Contactel, v zasade za jakoukoliv castku, za jakou uzna. V teto situaci to nema NIC SPOLECNEHO s ADSL Telecomu, ten vam tu sluzbu nema jak nabidnou (nevedou k vam jeho draty) a urcite mu za ni nebudete platit.
    Pokud jsou ale draty od Telecomu, a vy pouzivate CPS k telefonovani pres Contactel, pak vam ADSL zprovozni Telecom (at uz sam nebo pres nekoho - treba zase pres Contactel). A pak platite - tak jak furt - pausal Telecomu, odchozi hovory Contactelu a ADSL Telecomu nebo Contactelu, tak jak se rozhodnete ;-)

    Samozrejme ale tvrzeni, ze ADSL je nadstavba telefonniho tarifu, je naprosta hovadina. Telefonovani a ADSL spolu nemaji technicky nic spolecneho (krome spolecneho metalickeho vedeni, na kterem koexistuji) a jejich vazanost je proste obchodni tah! Dle meho soudu (s prihlednutim k prispevkum ostatnich) minimalne pravne sporny.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).