Hlavní navigace

Názor k článku ADSL se omezovat nebude? od Jakub - Další technicky vyspělý jedinec který se nás snaží...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 6. 2003 22:19

    Jakub (neregistrovaný)
    Další technicky vyspělý jedinec který se nás snaží přesvědčit že se musíme vrátit do pravěku, protože *ON* internet nepotřebuje. Tyhle sebestředné názory hlupáků kteří o internetu vůbec nic neví už mě fakt štvou.

    Člověče, víte vy vůbec co to je internetové rádio? To není jenom Radiožurnál, který si můžete poslechnout na tranzistoráku. To jsou desetitisíce stanic z celého světa s nejrůznějším žánrovým zaměřením. Muzika kterou si prostě v žádném našem stupidně mainstreamovém rádiu neposlechnete. Mluvené slovo v mnoha světových jazycích... Ten výběr je fantastický.

    V těchhle diskuzích jsou vážně nejhorší ti, kteří všem ostatním říkají co potřebují a co ne. Když internet nepotřebujete nebo si nedokážete představit k čemu se dá (skutečný, ne ten telekomácký) broadband využít, tak ho nepoužívejte, poslouchejte si svůj tranzistorák a přestaňte své hloupé názory vnucovat ostatním, kteří nevidí nic pozitivního na situaci kdy všude ve světě je samozřejmostí desetkrát rychlejší neomezené připojení za třetinovou cenu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).