Hlavní navigace

Názor k článku AdvertNet - poskytovatel připojení, charita, anebo podvod? od David Weil - Jen drobnost - většina domácností (a tam by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 5. 2002 11:02

    David Weil (neregistrovaný)
    Jen drobnost - většina domácností (a tam by nízká cenová nabídka asi měla směřovat) nepotřebuje ani 128, většina se spokojí s rychlostí nižší, klidně i sdílenou linkou deseti! lidí na 128, pokud nebudou existovat různé platby za špičku a nešpičku a mohli by se tak připojit kdykoli. stejně tak nepotřebujete špičkovou kvalitu všeho, ale kvalitu "dostatečnou" - proč myslíte, že lidi si klidně koupí elektroniku i někde an tržišti? na jejich využití to stačí. stejně tak ona sdílená linka na poslání pár mailů a shlédnutí oblíbených stránek stačí. Na nějaké velké stahování zapomeňte. To bude max. zpočátku, prvních pár týdnů z nadšení nad novou věcí. Potom lidé vystřízliví.

    Navíc ještě jedna skutečnost - máte co do činění s odchovanci socialismu. Takže i když síť vypadne, tak se dočkáte maximálně stížností nad pivní pěnou.

    V dnešní době bude většina domácností vděčna za jakýkoli levný přístup k internetu. Z toho je potřeba vyjít. Do budoucna se potom může zvyšovat konektivita i kvalita stejně, jako to je i v jiných odvětvích.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).