Hlavní navigace

Názor k článku Agitace a přešlapy politických stran ovládly předvolební internet od anonym - A to se prý ještě zastávají islámu stejně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 5. 2010 17:20

    anonymní
    A to se prý ještě zastávají islámu stejně jako Schwarzenberg kosovanů chráněných americkou obří vojenskou základnou.

    z diskuze na facebooku:
    Islám v České republice nechceme Nelze říci koho volit, ale lze říci koho určitě nevolit. Pokud jste proti islámu, určitě nevolte VĚCI VEŘEJNÉ.

    Jan Hrdina - přední kandidát VV za Královehradecký kraj se již před měsícem vyjádřil, že "expanze islámu může posloužit jako posilující prvek pro evropskou společnost a kulturu a patřičným tlakem ji vybudit k ž...ivotu." ( http://jdem.cz/fb3r8 ).

    Tento týden Hrdina ostře napadl protislámské výroky Vladimíra Höniga (Zemanovci). Již zde projevil neznalost základních pojmů ideologie, kterou hájí ( http://jdem.cz/fb3u5 ).

    To mu ale nestačilo a dnes kolem půlnoci přišel poučovat do naší skupiny (komentáře pod http://jdem.cz/fb3x3 či obarvené na http://islamne.wz.cz/hrdina.png ). Zde opět prokázal, že je v tématice islámu zcela mimo. Dokonce značil argumenty diskutujících za RASISTICKÉ. To nedokázal vysvětlit a po chvíli se raději vytratil.

    Není normální, aby nám kandidát nějaké strany přišel nadávat, takže jsem kontaktoval VV (i jejich vedení), zda s výroky Jana Hrdiny souhlasí, či je to jen nějaká jeho úchylka. Paradoxně jediný, kdo z VV odpověděl, byl zase jen Jan Hrdina.

    Jeho proislámské výroky a nadávky tedy můžeme brát jako stanovisko VV. Proto se prosím VV při volbách vyhněte a upozorněte na jejich proislámské tendence co nejvíce známých. Jde o hodně.


    --------


    V této souvislosti jen připomínám výroky Václava Klause, že si přeje integraci Turecka do EU (turečtí konzervativci jsou zastánci islámu) a uznání kosova Karlem Schwarzenbergem, když byl ministerem zahraničí v době, kdy to např. Fico na slovensku odmítl.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).