Hlavní navigace

Názor k článku Alex Ruzek: K MTV chceme přitáhnout i ty, kteří nenajdou v televizi nic zajímavého od Pamětník - Určitě nespadám do zájmové skupiny "posluchačů" a diváků...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2009 7:48

    Pamětník
    Určitě nespadám do zájmové skupiny "posluchačů" a diváků tohoto hudebního kanálu. Těm mladým ho ale přeji. Jen si nejsem jistý, zda na nabídnutá pravidla přistoupí i většina mladých. Jsem zvědavý také na to, jak budou děti večer diktovat hlavám rodin, na co se budou hromadně dívat na "hlavní", pravděpodobně v domácnosti té největší, TV v obýváku. Pokud ale bude program sledován na "malé" TV v "dětském" pokoji, nebo PC, potom se asi stane obrazová a zvuková kvalita nedůležitá. Jak to vyhodnotí inzerenti, živitelé tohoto druhu pořadů, to si také nedokážu představit.
    Trochu také nechápu ty programové počty. Někde je uvedeno, že muzika samotná bude asi jen 50% obsahu. Z toho na tuzemskou produkci připadne i třeba jen 10% a kolik potom skutečně českých a slovenských klipů se tak dostane do denního vysílání? Oznámit, že zahájení si vystačí se třemi klipy také nechápu. Není cca 10 minut hudby na slavnostní zahájení poněkud málo a nebo se z toho stane kolovrátek?
    Uvidíme a uslyšíme. Jako zvukovou kulisu v pozadí při jiných činnostech si ČSMTV určitě nezvolím.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).