Hlavní navigace

Názor k článku Anti+globalizace a Internet (spršky z deníčku anti+globalisty) od Jan Hála - Pane Zajicku, Vy skutecne lzete, prectete si, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2000 11:41

    Jan Hála (neregistrovaný)
    Pane Zajicku, Vy skutecne lzete, prectete si, co ve svem prispevku a tech naslednych reakcich pisete - Vas nazor je Vasim nazorem, do te doby je vse ok, me se nelibi, ze na podporu Vaseho smysleni uvadite lzive argumenty a polopravdy!!!A z techto premis chcete vyvozovat spravne nazory?A pokud navic pisete prispevky urcene pro verejnost, neda mi, nez reagovat - a napsat Vam narovinu, co si o Vas myslim.
    Konkretni priklad: pokud se Vam Prazske jaro zdalo svobodnejsi a lepsi a tvrda totalita prisla az v sedmdesatych letech, atd... je to Vas subjektivni nazor, ale objektivne to tak proste nebylo. To, ze si na svou podporu vymyslite argumenty a podavate zcestna vysvetleni, jen abyste podporil svoji koncepci, je jednoduse odporne.
    Mate jiste pravo Vas nazor prezentovat, ale nedivte se potom, ze Vas nazvu lharem a skudcem, pokud to budete praktikovat touto formou - nebot jste to Vy, kdo se stale snazi prepisovat historii, nikoliv ja.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).