Hlavní navigace

Názor k článku Anti+globalizace a Internet (spršky z deníčku anti+globalisty) od Ladislav Zajicek - Vy jste bud rozeny dislektik nebo dezinformator. To...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2000 14:35

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Vy jste bud rozeny dislektik nebo dezinformator. To prvni neni nic spatneho, ale je dobre o tom predem informovat, nez zacnete sproste urazet.
    Kde jste vzal tak nestoudnou pitomost, jako ze podle mne byla 50. leta mensi totalitou, nez 70. a 80? Jste dislektik nebo dezinformator?
    Takze duchodci si mohou za sve male duchody. Je to vlastne spravny trest. Jen tak na ne, ze?Zvlast na ty, co to za bolsevika schytali, protoze se z nej nepodelali. Celym vasim vystupovanim se tahne jedna ocividna snaha - trestat a trestat.
    A co mladi ucitele? Za co byste je ztrestal? Plat kolem 5, 6 tisic mesicne jim patri, ze? Je to skvela prevence pred sirenim nekalych myslenek? Ze to v tom Polsku a Madarsku s dvojnasobnym DPH nejak moc nepochopili...
    Tak jen si nadsene trpte v tom vasem kleptokapitalismu a vychvalujte si ho do nebes. To je prece to spravny blues, zejo? Kolik uz jste jich slozil? Mne je uz nehrajte - v textu maji jen neustale opakovane odporne urazky. Pokud si myslite, ze muzete bezostysne napadat a urazet, protoze jste zastancem nejake ideologie, tak jste presne tam, kde kdy byl jakykoli totalizator. Ode mne dostavate hodne umirnenou reakci na vasi nebetycnou sprostotu. Pro ekonomickou globalizaci jste mimochodem neuvedl jediny argument - to rovnez o necem svedci. Tak, jak se prezentujete, je pro vas globalizace nadnarodnich korporaci naboznym heslem, opravnujicim urazet, trestat a likvidovat. Coz celkem sedi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).